divendres, 28 de febrer del 2014

ASSEMBLEA GENERAL

El dia 26 de Febrer a l'auditori de Can Cortès,  va tenir lloc l'assemblea general anual , en aquesta ocasió es van presentar les comptes de l'any 2013. Malgrat la falta d'assistència per part de les sòcies, es va procedir a l'elecció de la plaça de secretària, la qual havia quedat vacant després de la dimissió de l'anterior, havent-se presentat una candidatura i acceptant-la per majoria absoluta, la nova secretària és la Mercè Faraudo. Enhorabona!!

dilluns, 17 de febrer del 2014

SOPAR 10 ANIVERSARI

El dia 14 de Febrer vam celebrar el 10 Aniversari de l'Associació, va ser una festa espectacular ( com que aquest any es va decidir no participar a la rua de Carnestoltes) vam desplaçar les disfresses al sopar.
Quasi tothom va venir disfressat, i havia tant de color!! Ens ho vam passar molt bé i a més quan vam acabar de sopar va venir un grup de ball, i ja està !! Festa assegurada.
Ja gairebé al final es va lliurar uns diplomes de record a totes les assistents. La junta va rebre les felicitacions de les sòcies per la seva organització. Totes vam sortir molt contentes. Vaja! tot un èxit.