dimecres, 26 de novembre del 2014

COMMEMORACIÓ DEL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Ahir dia 25, vam commemorar el "Dia contra la violència de gènere" , l'acte es va fer a l'Auditori de Can Cortès,  on  la nostra companya Codés Fernández va llegir un manifest, seguidament vam encendre unes espelmes i es va fer un  minut de silenci, en record de les víctimes.
També es va efectuar una xerrada a càrrec de Juan C. Herrera amb el títol " És un acto casual la violencia de genero u obedece a un estado de desvalorización de la mujer?". L'acte va agradar molt i va ser seguit amb molta atenció per  les participants.
                                                                            
Un moment de la xerrada amb el Joan C. Herrera

dimarts, 11 de novembre del 2014

EXPOSICIÓ DE DIBUIX I PINTURA 2014

Des del dia 10 al 22 de novembre, a l'Auditori de Can Cortès ha tingut lloc l'exposició de Dibuix i Pintura de l'Associació, aquesta s'ha fet a l'esmentat auditori, perquè a la Sala d'Exposicions ja no està permés fer cap més exposició de cap mena ( la sala pertany al Museu Episcopal ).
La veritat és que estaba molt millor abans, ja que disposàvem de més llum i la distribució era millor, però que hi farem, és la que ens deixen.
Les alumnes van presentar unes quantes de les obres que han fet durant l'any.
                                                             

dijous, 6 de novembre del 2014

CASTANYADA 2014

El dia 5 de Novembre vam celebrar a l'Associació el dia de la Castanyada, des d'aquí donem les gràcies a la María, a la Mercè i a la M.Carmen Collado,  les úniques  voluntàries que van sortir per fer els moniatos, i també a l'Antonio, el marit de la Maxi que va ser qui va coure les castanyes. Vam passar una estona molt agradable.
Tots a taula