Tallers

A més de les activitats que l'Associació fa, també hi ha un grup de formadors  que dedica part del seu temps a ensenyar els coneixements que tenen sobre la matèria que imparteixen.


ESCRIPTURA CREATIVA
Aquest taller està dirigit a les sòcies que volen donar ales a la potència creativa que tota persona porta amb ella, a més d'obrir un procés de coneixement i una forma d'enriquiment íntim.
S'imparteix els dilluns a la tarda de 18 a 20 h. per la Codés Fernández.                                                          
Les alumnes de l'escriptura 

MANUALITATS Y LABORS
Aquest taller està dirigit a totes les dones que volen desarrollar la seva capacitat per a crear dissenys variats, ja que permet connectar amb la part més creativa de la persona i permet desconnectar de l'enrenou d'avui dia, servint a mes com a entreteniment, fent que les persones es relaxin i es sentin millor.
S'imparteixen les classes : Labors, els dilluns a la tarda de 16 a 18 h. i Manualitats, els dijous al mati de 10 a 12, els dos tallers estan dirigits per la María García i la Nuria García
                                                                    
Les noies del dijous a l'espai de Manualitats

QUADRES DE SORRA
Aquest taller està dirigit a les sòcies que volen exercitar la seva destresa i habilitat, ja que tenen que treballar amb eines de precisió, i aixó les fa estar molt atentes amb el que estan fent. La seva creativitat juntament amb els resultats obtinguts, fan que l'autoestima pugi molt.
S'imparteix els dimarts i dijous a la tarda de 18 a 20 per la Lidia Peiró

A més també funciona els dilluns al mati de 10 a 12, però no ja com a taller ( ja que les sòcies que assisteixen ja són totes molt veteranes) sinó com espai de treball, la classe està supervisada per la Rosa Bergel.
Les alumnes del dijous
                                                             
Les alumnes del dimarts Les noies del dilluns

TALL I CONFECCIÓ
Aquest taller està dirigit a les sòcies que volen recuperar l'oblidada tasca de cosir, ja sigui per confeccionar els seus vestits o per aprendre l'art del patronatge.
S'imparteix els dimecres al mati de 10 a 12 h. , per la Paquita Acosta.

Cosint i provant
ALFABETITZACIÓ DIGITAL
(INFORMÀTICA)
Aquest taller està dirigit a les sòcies que es volen iniciar amb l'informàtica, posant al seu abast les eines necessàries per poder coneixer els principis de l'esmentat taller i així estar al  corrent de les noves tecnologies.
S'imparteix els dimecres a la tarda de 16 a 17,30 h. i els dijous a la tarda  de 17,30 a 19 h. pel Joan M. Guimerà al Punt TIC de l'edifici del Centre Cívic.

Les alumnes del dimecres
Les alumnes del dijous

ANGLÈS (parlat)
Està pensat per a les persones que tenen un nivell d'anglès una mica avançat i els hi falta conversa per fer més fluid l'idioma. Es fa el dimarts a la tarda de 16,30 h. a 18,00 h.impartit per la Mercè Faraudo.
Una part de les alumnes

l'altra part de les alumnes 


CATALÀ  (parlat)
Aquest taller s'ha format pensant amb les dones que volen aprendre a parlar amb una mica més de desimboltura l'idioma de la nostra terra. Es fa el dimarts al mati i està impartit per la Lidia Peiró.
                                                                      
Practicant català

DIBUIX I PINTURA
Està dirigit a totes les dones que vulguin estimular la creativitat i potenciar la seva imaginació com a camí cap a l'expressió.
S'imparteix el divendres al matí de 10 a 13 h. pel Ramon Pujol
                                                             
Les alumnes de pintura amb les seves obres

Tots els tallers són gratuïts i el personal formatiu és voluntari.
Els locals on s'imparteixen els tallers, són cedits per l'Ajuntament.
Des d'enguany tots els tallers es realitzan  al taller 1 de la masia de Can Cortès, llevat el d'informàtica que es fa a l'aula 11 del Centre Cívic.


A dia d'avui el nombre de sòcies que utilitza els tallers és molt nombrós, tant és així que s'han hagut de crear llistes d'espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada