Teatre


L'Associació té un grup de teatre anomenat "DONES I CIA", que es compon de sòcies que comparteixen aquesta afició. 
Aquesta activitat els permet a més d'interpretar, saber vèncer la timidesa, saber expressar-se, fer treballar la memòria i aprendre a treballar en equip. 
Aquesta activitat és molt Important per al desenvolupament cultural de les dones, ja que la interpretació exigeix ​​molta implicació, beneficiant tant a qui la realitza com a qui la gaudeix.

Quan l'obra ho requereix, actuen en el grup tres senyors que també s'uneixen per treballar en la companyia i són l'Andres Bergel, en Ramon Pujol i en Vicens Garcia (tots tres són familiars de sócies)

En aquesta pàgina podreu veure les reproduccions de les obres de teatre (d'un temps cap aquí) que ha dut a terme el grup Dones i Cia. de l'Associació
                                                                 
El grup de teatre Dones i Cia.


                                                     -----------------------------
                         


El dia 12 de Juny del 2016, representació de "Encefalograma pla". Esperem que gaudiu veient-la.

                                         
El dia 20 de Juny del 2015, representació de "Viva la madre,viva la Pepa, esperem que us agradi i gaudiu d'una estona divertida.

                              

Aquí podeu veure la pelicula que hem fet dels acudits, monòlegs i esquetxos que es van fer el dia 2 de Març del 2015,  durant el Concurs de Pastissos dins la celebració de la Setmana de la Dona Treballadora 

El dia 15 de Juny al Teatre de la Vila, es va representar l'adaptació de l'obra " El bagul no, si us plau" la gent s'ho va passar molt bé i va riure molt.
Esperem que gaudiu molt veient-la.

                                                                           


 Aquí podeu veure l'obra sencera "Entre la Cafetería i la Comisaría" de la Codés Fernández, que es va dur a terme el dia 4 de març a la Sala Polivalent, dins dels actes de la setmana de la dona treballadora. Esperem que sigui del vostre grat.

                                                               


Aquí podeu veure la reproducció de l'adaptacion de l'obra "Loteria" d'Hugo Daniel Marcos que es va representar al Teatre de la Vila, el 16 de juny de 2013. 
Esperem que gaudiu d'ella.El dia 4 de Març de 2013, amb ocasió de la Setmana de la Dona Treballadora, l'Associació va organitzar un concurs de Menjars del Món, mentre el jurat deliberava, diverses sòcies van amenitzar l'espera amb l'actuació d'un petit sketch, aquí us oferim un d'ells.
                                     El dia 13 de maig de 2012, va tenir lloc la representació al Teatre de la Vila de l'adaptacion de l'obra de teatre "Montserrat, Marta i Maria" de Josefina Altès Campà.

Gaudiu d'ella
El dia 11 de Desembre de 2011, es va representar al Teatre de la Vila, l'obra " Le Gusta Schubert". Aquí la podeu veure tota sencera, de ben segur que us agradarà.

                                     
                                                                        
El dia 18 de juny de 2010 el grup de teatre Dones i Cia, va fer la representació de l'obra "El Agua Milagrosa" al teatre Kursaal de Montcada i Reixach, (hem posat aquest vídeo perquè de l'actuació a Palau no disposem de cap enregistrament.