dijous, 6 de març del 2014

SETMANA DE LA DONA TREBALLADORA- CONCURS DE CROQUETES I BUNYOLS I OBRA DE TEATRE "ENTRE LA CAFETERÍA Y LA COMISARÍA"

El dia 4 de Març, a la Sala Polivalent, l'Associació va  celebrar un parell d'actes amb motiu de la Setmana de la Dona Treballadora, el primer va ser, un concurs de croquetes i bunyols, aquest any no s'han presentat tants plats com altres anys, però el jurat no ho ha tingut fàcil, perquè tots eran de molt bona qualitat, el jurat estava compost per,  en Victor de La Teta, el Victor de l'Esbarjo i l'Albert de Can Llera, tots ells grans professionals.
Les guanyadores han estat en primer lloc la Tere Palomo amb unes croquetes i una presentació formidable que s'ha emportat de premi un pernil,  el segón lloc ha estat  per la Mari Bautista que s'han dut un formatge, i el tercer lloc se l'ha emportat un senyor, si, un senyor, el Ricard Llavinès , amb unes croquetes molt casolanes, i s'ha premiat el seu esforç amb una llonganissa.
Al finalitzar, els assistents van poder assaborir els plats presentats.
Mentre el jurat deliberava, i per amenitzar el temps d'espera, un grup de sòcies, van protagonitzar una petita obra de teatre, titulada "Entre la Cafetería y la Comisaría" de Codés Fernández. Ens van fer passar una estona molt divertida explicant les vivències d'un grup d'amigues.
En resum, la tarda va ser tot un èxit.
                                                             
                                                                                                        

3 comentaris:

  1. la obra entera de teatro la podeis ver en el apartado "TEATRO"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, esta obra y todas las demás como dije en la presentación, están en el apartado de Teatro

      Elimina